Elektroinstalacezapezpečovací systémy

Kompletní dodávka elektroinstalce na klíč dle Vašeho projektu.

Elektro řešení na klíč –
vše od jednoho
dodavatele.

Proč s námi spolupracovat

Kompletní dodávka na klíč

Naše služby v elektroinstalacích dodáváme vždy na klíč, postaráme od počáteční analýzy a návrhu řešení až po samotnou instalaci. Našim klientům nabízíme také chytré řízení LOXONE.

Individuální přístup

Každý projekt přizpůsobujeme Vašim specifickým potřebám a požadavkům, aby Vám naše služba přinesla maximální spokojenost. Naše řešení navrhujeme na míru, s důrazem na detaily. Spolehněte se na náš individuální přístup, který zaručuje nejlepší výsledky pro Váš projekt

Komplexní elektroinstalace a zabezpečení

Zajišťujeme profesionální instalaci silnoproudých a slaboproudých rozvodů, stejně jako moderních zabezpečovacích a kamerových systémů. S našimi službami získáte bezpečné a efektivní elektroinstalace přesně podle Vašich potřeb.

Elektroinstalace pro rodinné a bytové domy

Navrhujeme a dodáváme kompletní elektroinstalace pro rodinné a bytové domy, od zásuvek a vypínačů po svítidla. Poskytujeme řešení na míru, přizpůsobené komfortním a systémovým požadavkům klienta. Zajišťujeme také slaboproudé rozvody, včetně datové sítě, pro maximální funkčnost všech připojených spotřebičů, ať už se jedná o datové nebo televizní rozvody.

Instalace profesionálních kamerových systémů

Zabýváme se také návrhem a dodávkou profesionálních kamerových systémů pro menší objekty jako jsou rodinné domy a malé bytové domy. Hlavním výrobcem se kterým v tomto segmentu spolupracujeme je výrobce kamerových systémů a příslušenství DAHUA. Samozřejmostí je, že jsme od tohoto výrobce proškoleni pro návrh ideálního řešení právě pro Váš projekt.

Zabezpečovací systémy JABLOTRON ALARMS

MIDATECH s.r.o. je certifikovanou společností pro instalaci certifikovaného zabezpečovacího zařízení od české společnosti JABLOTORN ALARMS a proto vždy kvalifikovaně posoudíme Vaši budovu a navrhneme Vám nejlepší řešení pro nejlepší zabezpečení Vaší nemovitosti.

Způsob spolupráce

Kontaktujte nás

Zašlete nám formou poptávkového formuláře nebo na email poptávku a my se Vám nejpozději do 48 hodin ozveme s návrhem ideálního řešení elektrárny pro Váš dům.

Návrh řešení

Zpracujeme Vám návrh řešení na míru, jelikož každý dům je specifický a každý má jiné potřeby, tento návrh Vám poté zašleme ke konzultaci.

Osobní setkání

Sejdeme se s vámi na Vašem domě, zaměříme vše potřebné k vlastní realizací a případně upravíme návrh dle aktuální situace v domě.

Potvrzení návrhu

V momentě kdy se společeně dohodneme na výsledném řešení nic nebrání vlastní realizaci.

Realizace

Nyní můžeme začít dílo realizovat, přičemž vlastní instalace fotovoltaického systému zabere maximálně několik dní v závislosti na obtížnosti instalace a umístění technologie.